Geslaagde karateka’s!

Geslaagde junioren!Vanavond waren er voor alle groepen kyu- en slipgraad examens.

Karatekids konden op voor een volgende slip (tussengraad naar een volgende band toe) of een hogere kyu-graad (hogere band). Volwassen karateka’s (vanaf 16 jaar) mochten meteen op voor een hogere band.

Uit de eerste groep deden maar liefst 8 kinderen mee aan het examen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: zij zijn allemaal geslaagd! Ze lieten een goed en degelijk examen zien, waarbij alle onderdelen van kihon tot en met kumite voorbij kwamen.
De geslaagden zijn:
10e kyu + 1e gele slip
Sanne de Keijzer
10e kyu + 2e gele slip
Yanick van der Linde
Job Hillebrand
9e kyu (gele band)
Wesley Jongsma
8e kyu (gele band + oranje slip)
Lynn van Splunder
Tom van Vliet
6e kyu (oranje band)
Tim Suur
Ricardo Molendijk

Uit de tweede groep konden drie karateka’s meedoen aan het examen. Ook zij lieten een goed examen zien! En ook deze drie zijn geslaagd voor hun volgende slip of band!
De geslaagden zijn:
10e kyu + 1e gele slip
Mika Stoel
Morgan Tivers
7e kyu (gele band + 2e oranje slip)
Sytse Rosendal

Uit de derde groep konden twee volwassenen examen doen voor hun gele band (9e kyu). Dat waren Menno Suur en Ron van der Deijl. Hun examen was kort maar krachtig. Ze lieten een goed examen zien, waarin vrijwel alle technische aspecten voor hun gele band naar voren kwamen. Het examen werd afgesloten met een paar pittige rondes Jiyu kumite. En ook zij zijn geslaagd!

Alle examens werden afgesloten door het in ontvangst nemen van een prachtig diploma en natuurlijk de felbegeerde slip of band!

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.