Job is de UKC-Kampioen!

De laatste les voor de zomerstop was er nog een Ultimate Karate Challenge.

De UKC Wisselbeker

Het was de beslissende ronde, want wie in totaal de meeste punten heeft verzameld, kan zich een jaar lang de UKC-Kampioen noemen en mag de wisselbeker mee naar huis nemen!

Het was weer een spannende avond met vier onderdelen. De eerste ronde was het uitvoeren van twee stoten in combinatie met een stootkussen. Er stond hier een halve minuut voor. Er waren vier karateka’s die de meeste punten wisten verzamelen door 13 keer de combinatie te maken.

De tweede ronde was een krachtmeting door middel van opdrukken via de bank. Mika kon zich het meest aantal keer opdrukken en verdiende hierbij de meeste punten. Het derde onderdeel, het parcours, maakte het meeste verschil. Want wie was het snelst? En kon zodoende de meeste punten verzamelen?

Er was er maar één, die het parcours binnen de minuut kon afleggen en dat was Tim. De laatste oefening was een evenwichtsoefening en er werd tot het bittere eind fel gestreden. Vooral de laatste twee die bleven staan, deden niet voor elkaar onder. Maar uiteindelijk kan er maar één winnen en dat was deze ronde Job.

Job, de trotse UKC-Kampioen!

Als je de uitslag bekijkt, zie je dat Job zich steeds bovenaan de lijst kon plaatsen. Welliswaar met minimale verschillen, maar hij wist zich alle rondes goed staande te houden en is uiteindelijk de terecht UKC-Kampioen!

Natuurlijk hebben alle karateka’s hun uiterste best gedaan en ook zij verdienen een groot applaus!

1 gedachte op “Job is de UKC-Kampioen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.