Start Tigers

Vanaf 1 november starten we met de Tigers op maar liefst 2 locaties! Op dinsdagmiddag in Burgh-Haamstede en op donderdagmiddag in Zierikzee.

Een programma speciaal voor 3-6 jarigen, waarin bewegen en plezier centraal. Samen met Timmy de Tijger gaan de kinderen op spelenderwijze aan de slag met thema’s zoals vreemdelingen, leiderschap & samenwerken, pesten, noodsituaties, gezondheid & fitness en maatschappelijke bewustwording. Belangrijke levensvaardigheden, die op deze leeftijd volop in ontwikkeling zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan motorische vaardigheden.

Kortom, 45 minuten vol sport en spel met plezier!

Dinsdag 16.00 – 16.45 uur in Sportcentrum Westerschouwen, Burgh-Haamstede
Donderdag 16.00 – 16.45 uur in Sportcentrum Sportblok (Laco), Zierikzee

Geïnteresseerd geraakt? Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer informatie.

3 gedachten over “Start Tigers

  1. Hallo goeieavond wij hadden ook een foldertje gekregen van jullie karate lessen van de kinderen 3 tot 6 onze zoon (5 jaar) Juan zou graag een keertje komen kijken als het zou mogen. John van aken

  2. Goede avond ik heb even snel jullie site bekeken en ik dacht dit is echt iets voor mijn zoontje sem (5jaar). Dus ik zou graag morgen een proefles willen meedraaien als dat kan . groetjes nikita kristelijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.