Open Avond

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gojukai Karatedo Zierikzee houdt op de avonden van dinsdag 12 januari in Burgh-Haamstede en donderdag 14 januari in Zierikzee een Open Avond. Tijdens de reguliere lessen op deze avonden is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen of gewoon lekker mee te doen om kennis te kunnen maken met de vechtkunst karate.

Via Gojukai Karatedo Zierikzee kan er regelmatig aan diverse activiteiten worden deelgenomen, zoals (jeugd)stages (zowel nationaal als internationaal), wedstrijden en buitentrainingen. Deze vorm van karate is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar, ook voor de oudere volwassenen. We zien u graag tijdens een van deze Open Avonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.