Kleuterkarate

Kleuterkarate is sinds een aantal weken succesvol van start gegaan! Kleuterkarate is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ze leren basistechnieken en standen uit het karate, onder andere weringen, een stoot en een paar schoppen. Ook wordt er door middel van spelletjes en oefeningen ingegaan op andere aspecten uit het karate, zoals stevig staan, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast zijn weerbaarheid en motorische vaardigheden ook belangrijke onderwerpen tijdens de lessen.

Kleuterkarate is elke donderdag (behalve vakanties en feestdagen) van 16 tot 16.45 uur in de speelzaal van Jan Wouter van den Doelschool in Zierikzee

Start nieuwe locatie

Vanaf woensdag 8 maart starten we een nieuwe groep karate en een nieuwe groep Tigers in Bruinisse! Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn van harte welkom om twee gratis proeflessen mee te komen doen. Tigers is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar, karate is vanaf 6 jaar.

De karateles is van 14 tot 15 uur
Tigers is van 15.15 tot 16 uur

We zijn dan te vinden in sporthal De Vanger

Tigers

Sensei Elsa is bezig met de cursus Tigers-LSE om opgeleid te worden tot Tiger-trainer!Tigers-LSE

Afgelopen zondag is ze naar Barneveld gereden om deel te nemen aan de eerste dag, Level 1 Tiger instructor. Een ontzettend leuke en inspirerende dag, vol met informatie en tips voor de Tiger-trainer. En aan het eind van deze dag is ze naar huis gegaan met het certificaat Level 1 Tiger instructor!

Binnenkort starten we met de Tiger lessen in Zierikzee. Hou de website in de gaten of neem contact op voor meer informatie!