Start nieuwe locatie

Vanaf woensdag 8 maart starten we een nieuwe groep karate en een nieuwe groep Tigers in Bruinisse! Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn van harte welkom om twee gratis proeflessen mee te komen doen. Tigers is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar, karate is vanaf 6 jaar.

De karateles is van 14 tot 15 uur
Tigers is van 15.15 tot 16 uur

We zijn dan te vinden in sporthal De Vanger

Tigers

Sensei Elsa is bezig met de cursus Tigers-LSE om opgeleid te worden tot Tiger-trainer!Tigers-LSE

Afgelopen zondag is ze naar Barneveld gereden om deel te nemen aan de eerste dag, Level 1 Tiger instructor. Een ontzettend leuke en inspirerende dag, vol met informatie en tips voor de Tiger-trainer. En aan het eind van deze dag is ze naar huis gegaan met het certificaat Level 1 Tiger instructor!

Binnenkort starten we met de Tiger lessen in Zierikzee. Hou de website in de gaten of neem contact op voor meer informatie!

Start nieuwe seizoen

Aankomende week starten we weer met het nieuwe seizoen!

Na een paar weken zomervakantie hebben we er natuurlijk weer zin in! En er staan weer leuke activiteiten op het programma, zoals de Strandtraining en het Trainingsweekend. En er is meer in de planning, meer informatie daarover binnenkort…

Geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom bij de trainingen, u wordt van harte uitgenodigd voor een proefles. Er is momenteel in elke groep plaats vrij, dus neem vrijblijvend contact op!