Geslaagden slip- en kyu-graad examens

Afgelopen donderdag, 12 december, vonden weer slip- en kyu-graad examens plaats. Een spannende avond, waarvoor weer flink getraind was!

Twee groepen junioren en een groep senioren gingen op voor hun volgende slip of kyu-graad. Het examen ging van start met Kihon en Kihon Ido, een serie basistechnieken, waaronder standen, stoten, weringen en schoppen. Vervolgens moesten een aantal kandidaten één of meerdere Kata laten zien.

Natuurlijk waren ook de partner oefeningen belangrijk, diverse vormen van Yakusoku Kumite. Het examen werd afgesloten met Jiyu Kumite, het vrije sparren.

Iedereen heeft enorm zijn best gedaan, niet alleen tijdens het examen zelf, maar ook de afgelopen periode. Dit heeft er dan ook in geresulteerd dat alle kandidaten geslaagd zijn!

Van harte gefeliciteerd!

Uitslag:IMG-20131212-WA0001[1]

Junioren 1:
10e kyu (witte band) + 1e gele slip:
Sam van Oosten
Jaffe de Pagter

10e kyu (witte band) + 2e gele slip:
Sami Bueno
Michelle den Ottelander
Marissa Blankert
Koen Groenevelt
Renzo de Klepper
Maila Passchier

9e kyu (gele band):
Rik Suur
Sanne de Keijzer

8e kyu (gele band + 1e oranje slip):
Job Hillebrand

7e kyu (gele band + 2e oranje slip):
Wesley Jongsma

6e kyu (oranje band):
Ben Voorhamm
Tom van Vliet
Lynn van Splunder

Junioren 2:
9e kyu (gele band):
Mika Stoel
Morgan Tivers

8e kyu (gele band + 1e oranje slip):
Yanick van der Linde

6e kyu (oranje band) + 2e groene slip:
Ricardo Molendijk
Tim Suur

Senioren:20131212_220822[1]
8e kyu:
Jan Willem Prince
Arnold Donker

7e kyu:
Ron van der Deijl
Menno Suur

 

Sensei Elsa geslaagd voor 2e Dan

Afgelopen zondag heeft sensei Elsa examen gedaan voor de 2e Dan.

Na ruim een jaar voorbereiden door vooral veel te trainen, was het dan eindelijk zover: de Dan-examens. In totaal 9 karateka’s stonden uiterst geconcentreerd en lichtelijk nerveus klaar om examen te doen, 2 voor 1e Dan en 7 voor 2e Dan.

Het examen begon met het pittige Nekoashi dachi Kihon Ido 2, gevolgd door Oyo Ido. Vervolgens kwamen de Kata’s aan bod: Seipai en Shisochin. Samen meDSC01244t een partner moest een Bunkai getoond worden, in dit geval Sanseiru. Gezamenlijk werd er de Kata’s Sanchin en Tensho gelopen, de basiskata van onze stijl Goju-kai.

Hierna werd er overgegaan op het Kumite onderdeel. Eerst een vastgestelde partneroefening: Gohon. Het examen werd afgesloten met het onderdeel Jiyu Kumite, vrij sparren.

Na overleg door het vier-koppige examencommissie, wat eindeloos leek te duren, kwamen de examenuitslagen: iedereen is geslaagd!

Van harte gefeliciteerd!1399159_622796994425335_675443473_o

Slip- en Kyu-graad examens

Donderdag 12 december vinden weer slip- en kyu-graad examens plaats in Zierikzee. Junioren en senioren mogen dan examen doen voor hun volgende slip of kyu-graad.

Er is vanmiddag een mail gestuurd hierover. Geen mail ontvangen? Laat het even weten!

Lever het inschrijfformulier uiterlijk donderdag 28 november in tijdens de les.

Heel veel succes!

Geslaagde karateka’s!

Geslaagde junioren!Vanavond waren er voor alle groepen kyu- en slipgraad examens.

Karatekids konden op voor een volgende slip (tussengraad naar een volgende band toe) of een hogere kyu-graad (hogere band). Volwassen karateka’s (vanaf 16 jaar) mochten meteen op voor een hogere band.

Uit de eerste groep deden maar liefst 8 kinderen mee aan het examen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: zij zijn allemaal geslaagd! Ze lieten een goed en degelijk examen zien, waarbij alle onderdelen van kihon tot en met kumite voorbij kwamen.
De geslaagden zijn:
10e kyu + 1e gele slip
Sanne de Keijzer
10e kyu + 2e gele slip
Yanick van der Linde
Job Hillebrand
9e kyu (gele band)
Wesley Jongsma
8e kyu (gele band + oranje slip)
Lynn van Splunder
Tom van Vliet
6e kyu (oranje band)
Tim Suur
Ricardo Molendijk

Uit de tweede groep konden drie karateka’s meedoen aan het examen. Ook zij lieten een goed examen zien! En ook deze drie zijn geslaagd voor hun volgende slip of band!
De geslaagden zijn:
10e kyu + 1e gele slip
Mika Stoel
Morgan Tivers
7e kyu (gele band + 2e oranje slip)
Sytse Rosendal

Uit de derde groep konden twee volwassenen examen doen voor hun gele band (9e kyu). Dat waren Menno Suur en Ron van der Deijl. Hun examen was kort maar krachtig. Ze lieten een goed examen zien, waarin vrijwel alle technische aspecten voor hun gele band naar voren kwamen. Het examen werd afgesloten met een paar pittige rondes Jiyu kumite. En ook zij zijn geslaagd!

Alle examens werden afgesloten door het in ontvangst nemen van een prachtig diploma en natuurlijk de felbegeerde slip of band!

Iedereen van harte gefeliciteerd!