Voorjaarsvakantie

Deze week is het voorjaarsvakantie en vinden er daarom geen karatelessen plaats. De Tigers en weerbaarheidstraining gaan wel gewoon door.

Clinic tijdens de Sportkidsdagen

Maar we zitten niet stil, we zijn namelijk twee volle dagen te vinden in Laco bij de sportkidsdagen! Dinsdag en woensdag van 10 tot 15 uur kun je diverse sporten uitproberen, waaronder karate! Ben jij er ook bij?

Level 2 Tiger-instructeur

20160410_153206Zondag 10 april heeft sensei Elsa level 2 van de Tiger-instructeur opleiding gevolgd. Weer een intensieve dag, vol met nieuwe informatie over de andere thema’s in dit levensvaardighedenprogramma. Het level 2 certificaat is op zak!

In november gaan we starten met het Tiger programma voor kinderen tussen 3 en 6 jaar.

Open Avond

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gojukai Karatedo Zierikzee houdt op de avonden van dinsdag 12 januari in Burgh-Haamstede en donderdag 14 januari in Zierikzee een Open Avond. Tijdens de reguliere lessen op deze avonden is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen of gewoon lekker mee te doen om kennis te kunnen maken met de vechtkunst karate.

Via Gojukai Karatedo Zierikzee kan er regelmatig aan diverse activiteiten worden deelgenomen, zoals (jeugd)stages (zowel nationaal als internationaal), wedstrijden en buitentrainingen. Deze vorm van karate is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar, ook voor de oudere volwassenen. We zien u graag tijdens een van deze Open Avonden!