Start Tigers

Vanaf 1 november starten we met de Tigers op maar liefst 2 locaties! Op dinsdagmiddag in Burgh-Haamstede en op donderdagmiddag in Zierikzee.

Een programma speciaal voor 3-6 jarigen, waarin bewegen en plezier centraal. Samen met Timmy de Tijger gaan de kinderen op spelenderwijze aan de slag met thema’s zoals vreemdelingen, leiderschap & samenwerken, pesten, noodsituaties, gezondheid & fitness en maatschappelijke bewustwording. Belangrijke levensvaardigheden, die op deze leeftijd volop in ontwikkeling zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan motorische vaardigheden.

Kortom, 45 minuten vol sport en spel met plezier!

Dinsdag 16.00 – 16.45 uur in Sportcentrum Westerschouwen, Burgh-Haamstede
Donderdag 16.00 – 16.45 uur in Sportcentrum Sportblok (Laco), Zierikzee

Geïnteresseerd geraakt? Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer informatie.

NK 2015

20150322_132447

De 8 deelnemers aan het NK Gojukai 2015

Zondag 22 maart vond weer het jaarlijkse NK Gojukai plaats. En uiteraard hebben een aantal leden van Gojukai Zierikzee (weer) deelgenomen!

In het ochtendprogramma namen Poppy van Oost (8 jaar), Michelle den Ottelander (10 jaar), Sam van Oosten (9 jaar) en Jaffe de Pagter (8 jaar) deel.

Poppy deed dit jaar voor het eerst mee, aan de onderdelen kata en kumite. En niet onverdienstelijk, want zij werd 3e bij kumite! Knap gedaan!
Michelle deed mee aan de onderdelen kata, team kata en kumite. Helaas viel zij net buiten de prijzen, hopelijk een volgende keer beter.
Sam deed ook mee aan de onderdelen kata, team kata en kumite. Samen met het team Tom en Quinten werd zij 3e bij team kata. Heel netjes gelopen!
Jaffe deed mee aan de onderdelen kata en team kata. Ondanks dat hij hele mooie kata’s heeft laten zien, viel hij buiten de prijzen.

Tijdens het middagprogramma kwamen Tom van Vliet (10 jaar), Tim Suur (10 jaar), Quinten Kanbolat (11 jaar) en Axl Raats (12 jaar) aan bod.

Tom deed samen met Sam en Quinten mee aan het onderdeel team kata en werd dus, zoals reeds vermeld, 3e in hun categorie. Daarnaast deed Tom ook mee aan kata en kumite. Bij het kumite is Tom heel knap 3e geworden!
Tim deed mee aan de onderdelen kata en kumite. Zijn inzet werd beloond met een mooie 3e plek bij kata en een knappe 1e plaats bij kumite! Netjes!
Quinten is samen met het team Sam en Tom 3e geworden bij team kata. Daarnaast deed Quinten mee aan de onderdelen kata en kumite. Zijn inspanningen werden beloond met een 2e plek bij kumite en een 1e plaats bij kata! Goed gedaan!
Axl deed mee aan de onderdelen kata, team kata en kumite. Bij zowel kata als bij kumite is hij knap 3e geworden!

Alle deelnemers gefeliciteerd met hun prijzen! Maar zonder verliezers geen winnaars, zoals ze in Japan zeggen. Wij zijn trots op alle deelnemers aan dit NK, ook al hebben ze geen prijs gewonnen!